Buna ziua. Am fost prins sambata trecuta in jurul orei de 01.30 -2, in parcarea kaufland, efectuam niste parcari, ca urmeaza sa dau examenul de conducere intr-o luna, cu prietenul meu care detine permis, masina fiind a lui. Dupa ne-au dus la sectie, apoi la sectie ne-au spus ca n-i s-a facut un proces verbal, spunand-u-ne sa revenim joi (astazi). Am fost astazi, si au spus ca ni s-a facut dosar penal. As vrea sa stiu daca ma afecteaza la examen, si daca prietenului meu ii ia permisul. Mentionez ca in seara aceea, la sectie au vrut sa ii ia permisul, dar nu au gasit nici un motiv. O sa fie eva mai grav? Este posibil sa ajungem in tribunal? Politistul de la sectie cu care am discutat ne-a intrebat daca am mai avut probleme cu politia, si neavand, ne-a zis sa mergem sanatosi. Pot pleca din tara daca am dosar penal? Ce se poate intampla?
Buna ziua. Eram acum 2 3 seri, cu prietenii in parcarea Kaufland. Unul dintre prieteni avand permis, si masina. L-am rugat sa imi dea sa fac o parcare, mentionez ca eram in parcare, dupa acea parcare, am mers sa opresc in fata la kaufland, iar in acel moment am fost oprit de o patrula de politie. Am fost luat la sectie, am dat declaratie toti, si ni s-a facut doar proces verbal, si am fost lasati sa plecam. Ideea e ca, politistul mi-a zis ca este vorba de clasarea faptei, si pentru ca este prima abatere, si nu am mai avut probleme cu politia. Imi spuneti cateva pareri?