avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate Maria755

Activitate Maria755

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra. Fostul socru nu a avut nici autorizatie si nici proiect pt aceasta casa. Casa noua este atasata de casa veche. Nu stiu cum a este in cartea funciara.
El nu ar recunoaste nimic. Pt ca nu vrea sa plateasca nimic si va multumesc pt amabilitatea dumneavoastra.
Daca tot nu pot impartii casa care am construit o ne avand acte , cum pot impartii toate imbunatatirile aduse in interior. Incepand de la tencuiala pana la finisarea ei in interior cat si exterior. Nu am decat cateva bonuri de casa de la cumpararea materialelor. Nu am acte nici pe cumpararea tot ce este in interior. Pot face ceva in aceasta privinta? Multumesc !
Da, dar prin martori nu pot dovedii ca acea casa este ridicata in timpul casatoriei si ca banii proventi sunt din agricultura in mare parte? Fostii socrii nu au contribuit cu nimic la aceasta casă.
Da. Nici el nu are acte. Si de aceea intreb. Angajand avocat daca
reusesc sa fiu despagubita sau nu am nici o sansa de castig.
Doar am divortat de comun acord. Iar partajul nu l am facut inca. Pentru ca el nu vrea sa ma despagubeasca. Vroiam sa stiu daca am dreptul la partaj ne avand acte la casa. Va multumesc !
Buna ziua! Am ridicat o casa cu fostul sot in curtea parintilor lui. Parintii lui nu ne a trecut casa pe numele nostru. Intrebarea mea este : ne avand acte la aceasta casa , am dreptul la partaj? Multumesc !