Am primit o decizie de invalidare din partea ANRP zilele acestea pt un dosar pe legea 10/2001. Desi aveam o Dispozitie a Primariei Slobozia din 2006 si am prezentat Proces Verbal de Nationalizare din 1949 in care scrie negru pe alb ca autorului meu i s-a confiscat teren in suprafata de 2880 mp pe strada cutare la nr cutare din Slobozia de la bun inceput ANRP a cautat nod in papura ca sa invalideze dosarul. Mi-au cerut act de proprietate prin care autorul meu a dobindit acel teren, desi din P.V de nationalizare reiese clar ca autorul meu era proprietar in 1949 fiindca altfel nu putea fi confiscat terenul. Am cautat la Arhive si am gasit un numar de 6 acte de proprietate dar nici unul nu se potrivea ca suprafata si ca pozitionare (actele sunt din perioada 1904-1936). Am trimis toate actele gasite in Arhive catre ANRP insa acestia au ignorat tot. ANRP in reaua sa credinta a mizat ca nu voi mai gasi in arhiva acte de la 1900, ceea ce s-a intamplat, multe din acte fiind distruse de Arhive deoarece nu aveau spatiu de depozitare, altele fiind prea vechi s-au pierdut, etc. Vreau sa stiu ce sanse am sa cistig in instanta daca atac decizia ANRP. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti. De asemenea, mentionez ca pentru cele 6 acte de proprietate nu exista dosare deoarece nu s-au depus notificari pe legea 10, tatal meu (care a decedat), care a depus notificarea la acea vreme nestiind de existenta acelor acte in Arhive.