avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate iris32

Activitate iris32

suma a fost donata doar pe numele sotului.
Eu mai am o sora, deci ap parintilor mei nu este doar al meu.
Parintii mei sunt pensionari. Au spus ca o sa vanda to pamantul, 5 ha, si ce se mai poate, sa faca suma de avans pentru un ap dc vrem sa luam credit din banca. Parintilor mei nici nu le-a trecut prin cap sa daca ne ajuta cu o suma de bani, sa se specifice in contract. Nici nu s-au gandit ca noi vom divorta vreodata.Socrul meu ne-a spus sa ca o sa ne dea el bani, sa nu luam de banca sub nici o forma. De un an jumate tot asta ne-a spus si in sfarsit s-a hotarat. Nici nu s-a pus vreodata problema sa scrie in contract ca banii sunt de la el.Dupa ce am dat avansul si ne-am dus la notar sa facem actele, nu a mai vrut daca nu scrie in contract ca banii sunt de la el.

In final vom scapa noi cumva de contractul asta si vom face altul. Dar am vrut sa ne dati variante cum sa procedam.
Va multumim
Nu vreau sa o pierd pe sotia mea. O iubesc foarte mult. Sunt dispus sa fac orice sa fie multumita. Dar nu stiu cum sa fac sa nu mai avem in contract ca banii sunt de la tata.
Va multumesc
sotul meu este singur la parinti
In momentul de fata stam in apartamentul parintilor mei. Sotul meu nu mai vrea sa stea aici pentru ca spune ca nu e si el pe contract. Dar nu sunt nici eu, sunt doar parintii mei care s-au mutat la tara.
Atunci am hotarat sa luam credit ipotecar sa cumparam noi apartament. In momentul de fata nu mai putem lua credit pentru ca sotul meu nu mai lucreaza de 3 saptamani. la plata creditului ne-ar fi ajutat si parintii mei fara nici o obligatie din partea noastra.
Socrul a zis ca ne da el bani sa cumparam un ap sa nu mai fie discutii ca stam in casa parintilor mei.
Dar se pare ca povestea aceasta continua, tot in casa parintilor stam.
Buna ziua
Eu si sotul ne confruntam cu o problema. Socrii mei sunt despartiti de 20 de ani. Socrul meu ne-a tot promis ca ne da bani sa cumparam un apartament. La notar a aparut si socrul meu si a zis ca nu mai primim banii daca nu scrie in contract ca banii sunt de la el.Daca spunea acest lucru inainte sa dam avans la vanzator, nu am fi acceptat cumpararea imobilului. Am dat avans vanzatorului 5mii de euro, bani pe care i-am imprumutat de la patronul la care lucreaza sotul meu, urmand ca dupa ce primim banii de la socru sa-i inapoiem acestui domn in doua zile. N-am avut incotro si a trebuit sa acceptam aceasta clauza, altfel pierdeam cei 5mii de euro pe care i-am dat avans.
Dupa incheierea contractului, am restituit banii acelui domn, dar eu nu vreau sa locuiesc in acel ap daca exista aceasta clauza. Sotul meu este de acord sa scapam cumva de clauza asta, dar nu stim cum.
Daca am spune ca imprumutam de la soacra mea o suma de bani si giram cu acest apartament si in final pierdem apartamentul, iar dupa o perioada sa-l cumparam de la soacra mea, evident fara sa-i dam nici un ban dar in contract sa specificam ca i-am dat o anumita suma de bani se poate pierde pe drum acea clauza?
Stim ca toate astea implica o gramada de bani, dar suntem hotarati sa facem tot ce se poate sa scapam de clauza asta.
Daca aveti vre-o idee va rugam sa ne comunicati.
Mii de multumiri.