avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Activitate Andrerea

Activitate Andrerea

Răspuns la discuția Probleme cu firma de administrare
Multumesc entru raspuns dar nu m-ati lamurit. Faptul ca presedintele impreuna cu comitetul pot dispune masuri in limita legii pot sa deduc si eu. dar care sunt acele masuri care pot fi luate?


ynocentta a scris:

Reprezentantul legal al asociatiei in persana presedintelui de asociatie in cadrul comitetului executiv poate dispune verificarea activitatii administratorului de imobil
Daca se constata ca ecasta nu a respectat clauzele contractual asumate si fisa postului,
comitetul executiv poate dispune masuri in limita legi

Răspuns la discuția Probleme cu firma de administrare
Da, avem presedinte dar acum este perioada de tranzitie, inca nu s-a facut predarea documentelor.

b]elenazan a scris:

Aveti presedinte la asociatie ?



Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat vis-à-vis de problemele cu care se confrunta asociatia noasta.

Administratorul cu care am avut contract pana astazi a lipit intre geamurile termopan un autocolant care atesta faptul ca societatea dansului administreaza blocul. Ce putem face pentru a-l obliga sa lase geamul termopan starea in care l-a gasit in momentul in care a preluat Asociatia noastra astfel incat sa nu avem noi prejudiciu cu schimbarea geamului?

Mentionez ca incepand cu 1 Mai si pana astazi administratorul nu a mai raspuns la telefon si nu a mai facut nimic pentru asociatie desi a facturat si a incasat banii pentru aceasta perioada.

De-asemenea , nu a predat cheile de la cutia de scrisori, avizier, ..etc. si nici nu avem PV de lichidare. Nu stim daca la dansul au mai ramas bani sau nu.


Multumesc anticipat.