Buna ziua ! Am dosar penal pe tru conducere cu permisul suspendat
Mi sa încheiat dosarul penal (La parchet) . Încât timp primesc citatie de la instanța? Apropo mi.a fost acceptat cererea de acord la parchet . Ce așteptări sa am ,primesc permisul sau nu ?
Buna ziua, am si eu o intrebare !
Am avut permisul suspendat pentru viteza pe 3 luni . Dupa terminrea dovezii de 15 zile am fost si am dat testul de redobandire pentru reducerea perioadei de suspendare de la 3 luni la o luna si am luat testul. In acest timp m-am urcat la volan pentru o urgenta ...am condus doar 600 metri si am fost oprit de un echipaj de politie si mi-au facut dosar penal . Vreau sa va zic ca mai aveam 6 zile pana la terminarea lunei apoi sa merg sa-mi iau permisul si pana atunci nu m-am urcat deloc la volan . Am aproape o luna si 2 saptamani de cand mi s-a intocmit dosarul si nu stiu nimic. Sunt la prima abatere si recunosc ca am gresit. Intrebarea este ce pedeapsa imi primesc si pentru cat timp nu voi mai avea dreptul de conducere ? Sau imi pot scoate permisul ori o dovada ceva cat sunt sub cercetare ? Va multumesc !