avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim101

Activitate Anonim101

Discuție Bursa sociala
Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Medicina si am o problema cu dosarul pentru bursa sociala.
Termenul de depunere a fost intre 22-26 octombrie, iar eu dosarul l-am depus pe data de 23 octombrie.
Mentionez ca pe langa alte acte in dosar trebuai sa apara si adeverinta cu veniturile parintilor pe ultimele 3 luni. Mama lucreaza la ipj si nu putea primi si pe luna septembrie pentru ca inca nu era finalizat graficul.
Am depus dosarul, dna. secretar mi l-a verificat(banuiesc ca superficial), mi-a spus ca totul este in regula si ca v-om fi anuntati de raspunsul comisiei.
Dupa aproxmiativ 2 saptamani, am fost la secretariat sa intreb de stadiul evaluarii dosarelor si mi s-a spus ca a fost respins pe motiv ca nu am avut adeverinta pe ultimele 3 luni, in conditiile in care dna. secretar mi l-a verificat si a spus ca totul este asa cum trebuie.
Am dorit sa fac o contestatie, mi-au spus ca nu este posibil, ca daca vreau bani din salariul lor sa imi iau gandul. Dupa toate insistentele mele, am depus o contestatie si am adus si o noua adeverinta pe lunile respective.
Mi-a fost respinsa si contestatia si as dori sa stiu ce este de facut, mentionez ca nu este vina mea si nu am fost sunata sa fiu informata de vreo neregula in dosar.
Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc din suflet!!!!
Discuție Bursa
Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Medicina si am o problema cu dosarul pentru bursa sociala.
Termenul de depunere a fost intre 22-26 octombrie, iar eu dosarul l-am depus pe data de 23 octombrie.
Mentionez ca pe langa alte acte in dosar trebuai sa apara si adeverinta cu veniturile parintilor pe ultimele 3 luni. Mama lucreaza la ipj si nu putea primi si pe luna septembrie pentru ca inca nu era finalizat graficul.
Am depus dosarul, dna. secretar mi l-a verificat(banuiesc ca superficial), mi-a spus ca totul este in regula si ca v-om fi anuntati de raspunsul comisiei.
Dupa aproxmiativ 2 saptamani, am fost la secretariat sa intreb de stadiul evaluarii dosarelor si mi s-a spus ca a fost respins pe motiv ca nu am avut adeverinta pe ultimele 3 luni, in conditiile in care dna. secretar mi l-a verificat si a spus ca totul este asa cum trebuie.
Am dorit sa fac o contestatie, mi-au spus ca nu este posibil, ca daca vreau bani din salariul lor sa imi iau gandul. Dupa toate insistentele mele, am depus o contestatie si am adus si o noua adeverinta pe lunile respective.
Mi-a fost respinsa si contestatia si as dori sa stiu ce este de facut, mentionez ca nu este vina mea si nu am fost sunata sa fiu informata de vreo neregula in dosar.
Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc din suflet!!!!
Buna seara! Sotul meu a lucrat in alta tara, in constructii navale, insa sediul firmei aflandu-se in Bucuresti. Anul trecut, mai exact in luna iunie a suferit o interventie chirurgicala. In urma acesteia a beneficiat de 90 de zile de concediu medical.
Fiecare medical l-am dus la sediul firmei, insa nici la acest moment nu am primit niciun ban.
Specific ca sotul a fost pontat cu 2 ore din luna ianuarie pana in luna iunie.
Ni s-a transmis de la firma ca trebuie sa avem rabdare deoarece banii de la CNAS vor fi recuperati in decurs de 2-3 ani.
Am facut o cerere catre firma pentru a imi da un nr de inregistrare referitor la concediile medicale ce au fost depuse la CNAS, insa nu am primit niciun raspuns. M-am interesat si pentru ca angajatorul sa isi primeasca banii trebuie sa vireze banii sotului. Ei au transmis ca vor vira banii dupa ce primesc ei banii de la CNAS.
Eu ma indoiesc ca au depus concediile. Ce este de facut?
Eu sunt din Constanta. Va multumesc!!
Buna seara! In baza unui examen pe care l-am sustinut, lucrez pe post de portar la o institutie de stat cu un contract pe perioada nedeterminata. La nivel local s-a luat hotararea pentru desfiintarea postului si a se aduce firma de paza eu fiind concediat. Este legal acest lucru? Eu pot fi concediat daca am contract pe perioada nedeterminata?