avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian pecila

Activitate Adrian pecila

POPA GHEORGHE a scris:

Daca doriti aviz de amplasament pentru obiectivul dvs. va trebui sa va conformati conditiilor din raspunsul Electrica.
. Problema este ca tot iei mi-au eliberat o hârtie prin care scrie ca trebuie sa am 4m distanță fata de ultimul fir . Iar faptul ca iei nu au îndeplinit normele de siguranța nu cred ca este problema mea . A. Încercat sa ii întreb cât costa și răspunsul lor a fost sa caut o firma autorizată sa efectueze lucrarea . In galati nu exista nici o firma sa facă acest lucru
Nu suntem de acord cu amplasarea obiectivului. Deoarece aceasta afectează instalațiile sdee galati existente in zona respectiva . Pe planul anexat s-au trasat instalațiile electrice din zona .Pentru obținerea unui aviz de amplasament favorabil dumneavoastră puteți opta pentru una din următoarele variante : 1 mutarea poziției obiectivului ( printr-o cerere făcute maxim doi ani mi sa zis ca trebuie sa am 4m distanță , in proiect sunt 4,5 metri distanță ) este necesară dublarea izolației la LEA 110kV , înlocuirea conductoarelor active inadite la acest circuit . Sau eliberarea amplasamentului contra cost, prin devierea sau mutarea instalațiilor .