avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate illuzionera

Activitate illuzionera

Răspuns la discuția Probleme la ora de sport
Nimeni?
In urma cu 1-2 luni la ora de sport, in timp ce se facea incalzirea, m-am dus pe banca. Aveam echipament, doar ca m-am dus pe banca. Bineinteles nu aveam de gand sa stau acolo toata ora, doar cat se facea incalzirea probabil. Pe urma profesorul m-a pus absent, iar eu i-am tot spus ca de ce sa ma puna absent daca sunt prezent la ora si am si echipament, urmand ca el sa-mi spuna ca cica ar fi trei tipuri de absente la ora de sport. Dupa vreo 2 saptamani m-am trezit si cu absenta in catalog, initial fiind trecuta in caietul lui.
Pe langa asta, probele sportive se dau doar din baschet si handbal, desi din cate am vazut eu programa enumera mai multe sporturi, inclusiv fotbalul, pe care el nu il considera un sport, asadar nu se dau probe din fotbal. Si zicea ca "vedem noi ce proba ne da daca ne trebuie fotbal".
Tind sa cred si ca are ceva cu mine, fiindca ma ia la misto uneori intr-un mod urat, spunand odata la o proba ca "ce-mi tremura macaroanele(picioarele)" deoarece eram obosit. Cand am ales sa dau proba din handbal, nedorind sa dau din baschet, mi-a zis "handbalistul lui peste".
I-am zis si doamnei diriginte despre absenta. Mi-a zis ca asta e si ca asa e el.
Sunt in clasa a XI-a.