avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate Nikis1

Activitate Nikis1

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Puteti incerca si la o manastire de maicute. Pe langa Bucuresti sunt cateva de acest gen. Acolo se poate sa gasiti si intelegere si ajutor mai ales daca aveti si pensie pentru a va putea intretine cat de cat. Oricum acolo mancarea si odihna va sunt asigurate. Daca se mai gaseste si o maicuta sa va ajute in caz de nevoie...cine stie. Poate fi o solutie.
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Surorii mele i-am imprumutat 6000 euro acum vreo 8 ani. Si acum mai are sa imi dea o parte din ei. Vremurile sunt grele. Nu as mai imprumuta pe nimeni chiar de as avea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrez la o firma unde ma ocup de resurse umane. In acest moment sunt in concediu de crestere copil. Pot sa va spun ca acum un an si noua luni cand am nascut am depus personal la casa de sanatate dosarele cu concedii medicale pentru nastere si lauzie pentru care firma mi-a platit banii si nici in acest moment banii nu au sosit de la ei. Sunt dosare de concedii medicale neplatite de casa de sanatate mai vechi de trei ani. Asa ca pot spune ca undeva societatea dumnevoastra este pagubita in cazul in care ar plati indemnizatia. Are de asteptat mult si bine pana isi recupereaza acei bani.