In noiembrie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la Bancpost in valoare de 3600 euro din care am platit ratele pana in iunie 2011, creditul era scadent in noiembrie 2017.
In 06.12.2017 am primit instiintare de poprire pe salariu la serviciu in suma de 4600 euro si 2600 lei cheltuieli de executare. Am facut contestatie la executare invocand termenul de prescriptie si precizand ca nu am fost instiintat prin nici o modalitate de cesionarea creditului catre Prospercapital srl cu adresa la Kruk Romania srl. Amachitat taxa de timbru si cautiunea si totusi solutia instantei a fost urmatoarea: " Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare a executării silite, ca rămasă fără obiect. Respinge ca neîntemeiată contesta?ia la executare formulată de către contestator. Obligă contestatorul la plata către Biroul Executorului Judecătoresc Negoescu Marina Adelina a sumei de 87 lei reprezentând cheltuieli ocazionate de comunicarea copiilor certificate de pe dosarul de executare. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Constanţa, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Pronun?ată în şedinţă publică, astăzi,"
Imi puteti spune daca exista vreo posibilitate in urma apelului sa am castig de cauza in suspendararea executarii?
Multumesc