Buna ziua! Pe data 6.05.18 m.am hotarat impreuna cu prietena mea sa facem un dressing si un pantofar pe hol, dupa cateva search pe net am gasit o pagina de fb ( mobila la comanda) ne.a placut poze cu lucrarile respective si am luat legatura telefonic in scpul de a ne confectiona cele 2 obiecte de mobilier. Pe data de 7 .05.18 un tip pe nume X s.a prezentat la noi acasa pt masuratori, tot atunci am intocmit un contract pt mobilier in care era specificat ca trebuie sa achit avans 50% din suma ...adica 1200 lei. Bun, am achitat suma respectiva pe loc si a ramas ca in 14 zile o sa avem obiectele de mobilier..cu 2 zile inainte de a expira cele 14 zile am sunat pe tipul respectiv pentru a vedea in ce stadiu este si cand se va prezenta cu mobila...tipul foarte relaxat mi.a spus joi dimineata la ora 8 ( noi am vorbit miercuri). Joi astept 1 ora,2,3,4..nu a venit nimeni, pun mana pe telefon si sun....telefonul inchis...am lasat.o moarta. Vineri incerc iar sa sun, suna dar nu raspundea, sambata am sunat iar, nu raspundea. Intr.un final am sunat de pe un alt numar , la care mi.a raspuns si mi.a spus ca o sa vina, a trecut 4 zile sun iar...mi.a raspuns si mi.a spus ca o sa vina dar ma suna el sa imi spuna cand...si tot asa de o luna de zile...am cautat numele lui si am aflat ca are dosar penal pt inselatorie, am cautat si firma cu care a completat contractul la care am aflat ca este inactiva din martie 2014. Ce as putea face in situatia asta ca sa pot recupera banii? Sau obiectele de mobilier pe care sunt sigur ca nu le are?