avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate MS90ZWZ

Activitate MS90ZWZ

Buna ziua ,
In cererea de chemare in judecata trebuie trecuta suma salariului?
Deoarece la mine la firma eram platit dupa suma vanzarilor .
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Dupa ce primiti raspunsul puteti sa actionati si in instanta, daca nu primiti banii.

Buna ziua ,
In cererea de chemare in judecata trebuie trecuta suma salariului?
Deoarece la mine la firma eram platit dupa suma vanzarilor .
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Dupa ce primiti raspunsul puteti sa actionati si in instanta, daca nu primiti banii.

Am sa depun luni , acum am reusit sa o redactez doar si sa o imprim
Nu , nu am primit banii pe luna Aprilie , in MAI am lucrat 16 zile . In 20 Mai trebuia sa primesc salariul pe luna Aprilie
Corect , dar in acest caz trebuie sa semneze un act ceva un acord angajatul,nu?
Buna ziua , multumesc pentru raspunsul Dvs.
Dar totusi nu pot intelege cum de o firma poate lasa absolut fara salariu fostul angajat si fara tichetele de masa complet .
Mi se pare total absurd.
Din cate citeam prin legi chiar daca fostul angajat a produs pagube doar cu incuviintarea judecatoriei / tribunalului se poate trage din salar o anumita suma .
Desi nu este cazul , e corect ce am citit?

Multumesc
Buna ziua ! Am fost angajat al unei firme timp de 2 ani de zile , luna trecuta am plecat de la ei dupa o cearta mai apriga cu doi dintre sefi .
Problema este ca in ziua de salariu nu mi-au mai virat salariul in contul bancar si nici tichetele electronice in data de 01.06.2018 pe cardul de tichete electronice .
Paguba nu am creat firmei , deci nu stiu cum poate o firma sa retina TOTAL un salariu inclusiv tichetele electronice.
Vreun sfat?

Multumesc anticipat