When a scris:
Ia intrebati daca va iubeste , cum isi manifesta el dragostea?
Eu unul va sfatuiesc sa ii dati timp de gandire, sa ii ziceti ca ori va impacati, ori divortati si ca daca in timp de cateva saptamani nu revine cu un raspuns o sa depuneti actiune de divort.
Da si eu am zis sa nu al mai intreb sa al las o perioada .el acum este plecat prin tara cu motorul si saptamana viitoare pleaca inapoi in germania si nu stiu cand mai vine.vrea sa ia copilul in vacanta la el .dar fara mine .vrea sa ai fac procura la un prieten de 18 ani.deci baiatu asta sa mearga cu fata noastra de 9 ani si cu sora lui de 15 ani.si eu nu vreau sa ami las copilul sa plece cu ei adica toto copii sunt si ei.sper ca procedez corect
Ia intrebati daca va iubeste , cum isi manifesta el dragostea?
Eu unul va sfatuiesc sa ii dati timp de gandire, sa ii ziceti ca ori va impacati, ori divortati si ca daca in timp de cateva saptamani nu revine cu un raspuns o sa depuneti actiune de divort.
Da si eu am zis sa nu al mai intreb sa al las o perioada .el acum este plecat prin tara cu motorul si saptamana viitoare pleaca inapoi in germania si nu stiu cand mai vine.vrea sa ia copilul in vacanta la el .dar fara mine .vrea sa ai fac procura la un prieten de 18 ani.deci baiatu asta sa mearga cu fata noastra de 9 ani si cu sora lui de 15 ani.si eu nu vreau sa ami las copilul sa plece cu ei adica toto copii sunt si ei.sper ca procedez corect
Eu ma refeream la viitor.
Peste cativa ani...sa aveti grjja...
Puteti uita de divort...
Asteptati...
Asta trebuie sa faceti...dupa parerea mea...
Pana nu va lamuriti problemele de ordin psihologic sau sentimentale asteptati...
Dar...vedeti ca, daca ramaneti gravida cu alt barbat copilul ii va purta numele sotului...si va fi deranj in justitie...
Eu vreau sa raman cu el dar el pleaca inapoi in germania si iam spus ca sa nu ne despartim sa ne ia si pe noi inapoi in germania dar nu mai vrea.dupa ce pleaca eu trebuie sa plec de aici din casa (soacrei)
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:
Dar Dumneavoastra ce va doriti de la aceasta "situatie" ?...
Situatia se complica... cine v-a impus parasirea locuintei ? soacra ?
Dar Dumneavoastra ce va doriti de la aceasta "situatie" ?...
Ori despărțire în fapt ori divorț...