avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Eucri

Activitate Eucri

Răspuns la discuția Întrebare
Mulțumesc frumos tuturor pentru informații.
Probe doar pe telefonul ei mobil... Unde pot face plângerea?
Discuție Întrebare
Bună ziua. Am o întrebare. Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat de pe internet acesta a convins-o săi trimită mai multe poze cu ea în ipostaze mai mult sau mai puțin compromițătoare. În momentul în care fata a refuzat să mai vb cu el și să refuze trimiterea altor poze, el o amenință că face pozele publice pe diferite rețele de socializare. Individul locuiește și lucrează în Anglia dar este cetățean român. Ce pot face eu ca părinte. Unde mă adresez pt ajutor în acest caz.
Știu da nu aș vrea să rămânem doar la faptul că eu îl ameninț pe el și poate o să încerce din nou cu alte fete ca fiica mea. Numai că unde ar trebui să merg întâi... La poliție sau există altundeva unde aș putea merge.
Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat major din câte știu pe internet acesta a prostito sai trimită poze cu ea în ipostaze mai mult sau mai puțin compromițătoare. În momentul în care fata a refuzat să mai vb cu el și a încetat să mai facă ce i ceara acesta o amenință că postează pozele pe diferite rețele... Ce putem face. Menționez că tânărul locuiește și lucrează în Anglia dar este cetățean român.