Da ok dar ce pot face pedeapsa pedeapsa dar macar sa îmi lase dreptul de circulație macar pe dovada din 30 in 30 de zile că și până acuma până se finalizează pedeapsa că efectiv mie mi-e doar de viteza mă luat că nu am avut 50 am avut 59 și vezi Doamne am acroșat un boschetar de 80 ani care l-am văzut târziu și traversa prin loc nepermis. La fața locului nu s-au găsit urme de frânare nu a fost camera nu a fost nimic cum mi-o fi scos viteza de 59 că eu știu că nu am avut atât din raportul de expertiza am văzut că mi-au calculat viteza cu greutatea mașini și greutatea boschetarului și front câteva aberații matematice și gata viteza de 59 cum este posibil așa ceva ma mir că nu mi-au pus și greutatea mea nu pot sa cred așa ceva și asemenea tâmpenii cum sa faci așa ceva!!!! Dastea zic că trebui sa fac ceva urgent copii la boschetar au fost despăgubiți de partea responsabilă a mea civilmente efectiv eu am cel mai mult de suferit exact că zicala și bătut și cu banii luați dastea zic că trebui sa fac urgent ceva daca este nevoie ajung și la Iohanis nu se poate așa ceva legea junglei că în România nu am fost băut nu am fugit de la locul faptei am avut actele in regula la masina uluitor așa ceva oameni buni mai ajutați dvs cu îndrumării ce trebui făcut care sunteți avocați și îmi citiți acest paragraf și vă dați seama va rog mult cu stimă și respect.
Dacă am fost condamnat la 2 ani și 6 luni pentru o ucidere din culpa am făcut apel că eu cred că pedeapsa este cam mare plus că mi-a greșit și cheltuielile in loc 1325 lei am de dat 1900 lei și nu știu de ce plus că dacă rămân lucrurile stabilite de prima instanta rămân fără drept de circulație ceea ce mă deranjează ce-l mai mult. Ce trebui sa fac să obțin cu amânarea pedepsei nu cu suspendarea pedepsei sub supraveghere să nu îmi pierd macar dreptul de condus va rog să mă ajutați și pe mine