buna ziua,
am avut un incident la locul de munca si vreau sa obtin imaginile pentru a identifica persoana care a postat biletele cu mesaje denigratoare la adresa mea.
sunt profesor la o scoala si directorul refuza sa imi furnizeze imaginile in situatia in care suspectez un coleg. se prevaleaza de timpul legal de raspuns de 30zile pentru ca intre timp sa se suprascrie imaginile.
Am cumparat de la un dezvoltator un apartament intr-un bloc la demisol. Ulterior am aflat ca terenul din jurul blocului, adica din dreptul geamurilor mele, este impartit in 2 si vandut unor proprietari de la parter care de altfel au si iesire directa din living. Acum ei l-au ingradit si eu nu mai am acces la geamuri (mai ales ca la o furtuna se aduna apa la geamuri sau iarna vreau sa deszapezesc geamurile, am un aparat de aer conditionat care trebuie sa il verific din cand in cand). Acces pe geam afara nu am pentru ca sunt la inaltime, geamurile sunt mici si nici nu se deschid complet. Intrebarile sunt:
- dezvoltatorul avea voie sa vanda terenul din jurul blocului?
- proprietarul are voie sa il ingradeasca? (ma gandesc aici si la acces eventual pompieri - Domane fereste!)? Daca el e proprietar si il ingradeste poate face orice in geamurile mele?
- dezvoltatorul nu trebuia sa lase un trotuar in jurul blocului pentru acces? ....cu atat mai mult ca apartamentul meu este la demisol
- daca ma chinui si totusi ies pe geam afara voi fi acuzat de incalcarea proprietatii?