avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Addam

Activitate Addam

A trecut ceva timp. Voiam sa stiti ca am scapat! Totul s-a terminat cu bine! Analizele de sange au iesit bune, iar dosarul nu a inaintat la Parchet si s-a clasat, mi-am recuperat permisul auto dupa o perioada de timp. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat. Odihna si pace! Va doresc numai bine si va multumesc pentru raspunsuri. Cand eram disperat a contat mult orice parere.

Addam a scris:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa aflam pana la urma. Dureaza oricum vad. Doamne Ajuta!

Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa aflam pana la urma. Dureaza oricum vad. Doamne Ajuta!
Va multumesc!
O singura pastila? Deci sa inteleg ca va iesi la proba biologica? Dar in cat timp se elimina din organism?
multumesc din suflet pentru raspunsuri
Este posibil sa iasa ceva la analiza de sange? imi este frica ca in urma dosarului penal voi fi trimis in judecata si voi fi pedepsit
Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare pentru ca nu mai pot dormi noaptea, Am avut un accident auto in urma unei neatentii la volan. Sunt cercetat penal pentru autovatamare, Se asteapta rezultatul probei de sange. Inainte de culcare am consumat o pastila de Xanax si am dormit cam 3-4ore. Nu consum frecvent dar de la multa oboseala nu mai reusesc sa adorm, am tot citit pe net ca este posibil sa am o gramada de probleme de care nu eram constient, Credeti ca de la o pastila pot face inchisoare? Va multumesc