Dv ca si locatari nu puteti sa evacuati persoanele care locuiesc fara forme legale
Puteti sa sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii,directia corp control din primarie ,serviciul urbanism din primarie despre extinderea la imobil fara forme legale executata
Multumesc pentru raspuns.
Am fost la parchet (nu conteaza care parchet), si procurorul de serviciu mi-a zis ca cercetarile fata de politisti este de competenta parchetului de pe langa Judecatorie,
Am scris aceasta pentru ca poate va fi de folos cuiva acest raspuns. Cica ca a aparut o noua lege care precizeaza ca pe politisti ii cerceteaza procurorii de la P.Judecatorie.
Sesizati organele de politie, inspectia in constructii si departamentul specializat cu inspectia din cadrul Primariei privind aceste constructii ilegale si identificarea autorilor si posesorilor.
Autoritatile sunt obligate sa va raspunda la sesizari iar in urma obtinerii acestor informatii formulati actiune in instanta pentru obligarea la desfiinţarea construcţiilor ilegale, edificate fara autorizatiie si fara acordul asociatiei la adresa condominiului si prin care este pusa in pericol structura de rezistenta a acestuia, respectiv a construcţiei înălţata peste zidul comun, a zidului de la construcţia noua edificata si care, prin extindere, este construit pe terenul proprietatea indiviza comuna a proprietarilor condominiului, constructie care nu este edificata conform normelor legale, urmând a se reveni la starea iniţiala, de dinaintea ridicării noii construcţii, precum si la plata de daune.