avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgeMeclejan

Activitate GeorgeMeclejan

Răspuns la discuția Conducere cu permisul.supendat
Adica sa fiu condammat la inchisoare sau e valabil si in cazul amendei penala...Imi puteti lasa un nr de telefon in privat...as dori sa va ocupati Dumneavoastra de cazul meu
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi condamnat, se anuleaza permisul, v-am mai spus.

Eu vreau sa stiu dak sunt la prima fapta penala imi anuleaza permisul de tot...sau il poate suspenda pe 6 luni 12??

GeorgeMeclejan a scris:

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru
o alcoolemie de 0.30.....A 2 a zi insa mau prins iarasi in trafic conducand fara dreptul de a conduce si iar cu o alcoolemie insa de data asta mai mare...Imi puteti spune va rog frumos ce se poate intampla daca imi voi mai recupera permisul...precizez sunt la prima fapta de genul si nu am antecedente penale..si dupa ce ma prins a 2 a oara am facut si contestatie la tribunal..am predat certificatul de grefa la politie cu cerere la comandant....vreau sa stiu ce mi se poate intampla si daca imi voi mai recupera permisul vreodata...va multumesc

0.98 am avut. Dar la prima fapta pot dovedi k eram oprit..ei m.au vazut in benzinarie si nu m.au oprit...la 2 strazi au venit dupa mn si eram stationat cu motoru oprit...daca dovedeesc k eram oprit la cele 90 de zile...se anuleaza dosarul penal
???

cyan a scris:

Ce alcoolemie ati avut in cazul 2?

Exact...am facut plangere dupa ce m.au prins a 2 a zii...dar la prima abatere eram stationat...am facut cererea pt restituirea permisului prin avocat si am specificat ca sunt camere video unde se poate vedea ca eu eram oprit cu motorul oprit...ma intereseaza daca imi anuleaza permisul de tot sau sa ma condamne cu inchisoare....am cazier curat sunt la prima fapta de genu penal..va multumesc

Ati circulat avand dreptul de conducere suspendat.
Dvs ati facut probabil plangere dupa ce ati fost depistat si vi s-a intocmit dosar penal.

Vreau sa stiu se poate clasa dosarul penal in baza certificatului de grefa facut la primul proces verbal la cel cu alcoolemie de 0.30 unde mi.au retinut permisul pe 90 de zile...sau imi poate anula permisul definitv pentru acel dosar penal in care am fost prins a 2 a zii la volan cu permisul suspendat si iar cu alcoolemie , pt asta mi.au facut dosar penal Asta ma intereseaza, ma gandesc poate il suspenda pe 3 luni si amenda penala..asa mi.ar conveni..Va multumesc frumos..astept un raspuns

cyan a scris:

Chiar daca alcoolemia in cazul 2 nu a depasit 0.4mg/l in aerul expirat v-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu dreptul de conducere suspendat.
Problema este destul de complicata, apelati la ajutorul unui avocat.

Am facut contestatie la primul proces verbal...adica la acela care mia fost suspendat permisul pe 90 de zile

Plangerea se face in cazul contraventiilor, dvs sunteti cercetat penal.

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru
o alcoolemie de 0.30.....A 2 a zi insa mau prins iarasi in trafic conducand fara dreptul de a conduce si iar cu o alcoolemie insa de data asta mai mare...Imi puteti spune va rog frumos ce se poate intampla daca imi voi mai recupera permisul...precizez sunt la prima fapta de genul si nu am antecedente penale..si dupa ce ma prins a 2 a oara am facut si contestatie la tribunal..am predat certificatul de grefa la politie cu cerere la comandant....vreau sa stiu ce mi se poate intampla si daca imi voi mai recupera permisul vreodata...va multumesc