avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine

Activitate Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine

Buna ziua,

Se poate obtine un duplicat de la serviciul de stare civila unde a fost inregistrata nasterea.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Buna ziua,

Nu vad de ce nu ar putea fi concediat. Potrivit legii in perioada de proba angajatul poate fi concediat fara niciun motiv. Am incercat eu in trecut o anulare a unei decizii de concediere in perioada de proba, dar fara sanse.

Cu stima.
Răspuns la discuția Cod caen înființare SRL
Aveti dreptate, dar trebuie analizata modalitatea in care puteti face asta din perspectiva raportului juridic pe care l aveti fata de srl-ul pentru care transportati. La un control, srl-ul trebuie sa detina autorizatie si avand in vedere ca dumneavoastră sunteti transportatorul dumneavoastră ar trebui sa detineti autorizatiile. E de analizat raportul juridic si care e modalitatea juridica pentru a avea o activitate legala.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a verifica ca asiguratorul este indreptatit sa nu plateasca trebuie chemat si acesta in litigiu, astfel cum am spus anterior.

Nu sunt sanse in penal. Expertiza tehnica auto se va efectua in cadrul litigiului civil.

SunnyXxxX a scris:

Bună ziua
De la Allianz-Tiriac slabe șanse să primiți ceva.
Am să vă explic cât mai clar cum stau lucrurile.
Este ca și cazul unei asigurării RCA sau CASCO.
Dacă în cazul unui incident rutier (mașină cu Casco sau RCA in perioada de valabilitate)nu are ITP valabil ,asigurătorul nu poate oferii despăgubiri.
Autoturismul care a provocat acidentul are probleme tehnice iar asigurătorul nu poate răspunde.
În cazul unui proces penal( dacă doriți) poliția rutieră vă efectua o expertiză tehnică auto.
Asigurătorul nu poate răspunde dacă unui autoturism asigurat ii se rupe partea din spate provocând un acident cu victime.
Singura dumnv șansă este un proces civil cu firma unde se află autoturismul și șoferul vinovat de acident.

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiunea se introduce pe rolul instantei de judecata, la judecatoria de la sediul/domiciliul asiguratului sau de la sediul/domiciliul dumneavoastra, din cate imi amintesc acum, e competenta alternativa.

Puteti sa vorbiti cu un avocat pentru redactarea si asigurarea reprezentarii in fata instantei de judecata sau va puteti reprezenta singur. In situatia castigarii litigiului, onorariul avocatului si alte cheltuieli de judecata se vor recupera de la partea care a pierdut litigiul.

Cu stima.
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Intr-adevar, daca asiguratorul nu plateste, trebuie dat in judecata proprietarul autovehiculului, conform legii, insa din motive de eficienta si siguranta juridica, eu as formula actiunea atat impotriva asiguratorului cat si a proprietarului. Avand in vedere ca aveti raspunsul asiguratorul prin care se constata practic culpa proprietarului autovehicului, sansele de castig sunt mari.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pentru o analiza prealabila sunt de analizat documentele imobilului, extras CF imobil - colectiv si individual, contract de vanzare-cumparare si este de verificat litigiul care a avut loc intre doamna care sustine ca detine un drept de proprietate si dezvoltatorul imobiliar cu privire la obiectul litigului, hotararea instantei de judecata, dispozitiile instantei de judecata, impactul hotararii asupra imobilului.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
7820- nu are treaba cu transportul
9969 nu se regaseste in rev3
Buna ziua,

Parerea mea este ca va incadrati mai bine pe pfa.

Pe srl eu as recomanda urmatoarele coduri caen:
Principal
4941 - transporturi rutiere de marfuri

Secundar
5221-activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre
5225,5226,5231 - activitati de intermediere pentru transportul de marfa (poate fi principal,
E de discutat activitatea efectiva).

M am uitat in mare, puteti sa aveti mai multe activitati secundare.

Cu stima.
Buna ziua,

Conteaza care e relatia cu mama, sunteti casatoriti, divortati, intr o relatie, ati recunoscut copilul, sunteti mentionat in certificat etc.

Cu stima.