Cu stima, respect si apreciere si fara sa mi o luati in nume de rau, am lucrat pentru banca 1 an de zile si eu dadeam opiniile pentru avizare si discutam cu notarii.
Aveti perfecta dreptate, daca nu merge doamna la un avocat vorbim trunchiat, fara date si nu ajungem la nicio concluzie.
Cu stima.
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:
Aveti un contract de mandat separat? Doamna, mergeti la un avocat daca doriti o cale sa iesiti, poate va gaseste una, se vede clar ca noi nu avem toate datele sa va ajutam de aici. Discutiile de aici sunt sterile pentru ca nu avem toate datele.
Nu stiu daca era necesar acordul bancii, eu una nu cred, nu este o vanzare. Inteleg ca ati cedat toate dezmembramintele proprietatii, pe rand, una cate una, aici trebuie vazut daca se incalca ceva. Dar asta este o analiza complexa...
Aveti un contract de mandat separat? Doamna, mergeti la un avocat daca doriti o cale sa iesiti, poate va gaseste una, se vede clar ca noi nu avem toate datele sa va ajutam de aici. Discutiile de aici sunt sterile pentru ca nu avem toate datele.
Nu stiu daca era necesar acordul bancii, eu una nu cred, nu este o vanzare. Inteleg ca ati cedat toate dezmembramintele proprietatii, pe rand, una cate una, aici trebuie vazut daca se incalca ceva. Dar asta este o analiza complexa...
@georgi_ciungulescu
Vă mulțumesc pentru răspuns. Revin cu o clarificare importantă: în antecontract, data de 01.09.2046 este menționată foarte clar ca fiind termenul până la care se va încheia vânzarea propriu-zisă, după ce creditul va fi rambursat și ipoteca va fi radiată.
În schimb, în cartea funciară apare menționat ca termen de încheiere a contractului de vânzare-cumpărare data de 30.10.2016, ceea ce nu înțeleg ce s-a întâmplat, având în vedere că aceea era doar data-limită până la care promitentul cumpărător trebuia să-mi achite o tranșă de 3.000 euro din avans.
Mă întreb, sincer, de ce OCPI a notat în CF acel termen ca fiind „scadența” promisiunii, când în contract era menționat expres 2046 pentru încheierea efectivă a vânzării.
Această discrepanță mă derutează și tocmai de aceea simt nevoia să aflu dacă ar fi utilă o cerere de radiere, chiar știind că în antecontract e trecut 2046. Vă mulțumesc încă o dată pentru răbdare și clarificări!