avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate SimoSimoMaria

Activitate SimoSimoMaria

Răspuns la discuția Custodie comuna
Mi ar place foarte mult sa cred ca este atat de simplu precum ati scris dumneavostra. Multumesc pentru sfaturi. Va multumesc tuturor!
Sunt solist vocal..asta imi este munca...nu pot sta acasa..am nevoie sa muncesc pentru a nu i lipsi absolut nimic copilului meu.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Faptul ca nu sunteti in tara poate sa fie folosit ca argument de partea adversa pt a solicita stabilirea domiciliului minorului.

Romania

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In ce tara este minora?

@ CLAUDIU LASCOSCHI
Cat credeti ca poate dura un proces de acest gen?? Copilul meu a avut nevoie de psiholog...pentru ca pur si simplu se simtea puternic stresata de toata situatia asta.. si de procese...audierii etc. De ce aceste mai sus scrise nu se pot lua in considerare? Este un copil care a crescut 90 la suta din viata doar cu si langa mine.. pentru ca fostul sot venea o data la 5...6 luni acasa si statea maxim o saptamana... in care o teroriza..mereu o certa...pentru ca nu era zi sa nu consume alcol si gasea diferite motive de a se lua de ea..si de mine. Ma batut in fata ei pana am lesinat.. imi vorbea urat de fata cu ea... si multe alte...ar trebuii sa scriu o intreaga istorie.

Nu mi am refacut viata departe de copil domnule avocat. Dupa cum am si specificat...la fiecare 2 saptamanii sunt acasa langa ea. Dar sunt singurul intretinator al copilului meu si pentru asta am nevoie de bani. In romania nu pot castiga banii necesari.. intretinere...scoala...procese...etc.

Nu ma intereseaza pensia restanta.. anterior tatal fetitei mi a cerut suma de 10.000 de euro pentru a mi da semnatura . Nu inteleg de ce nu mi pot lua copilul langa mine...daca el nu o cauta...nu o ajuta cu absolut nimic. Cand il suna fetita ii vorbea urat...etc.

Sta la 3 case de parinti mei...el lucreaza in Germania...de cate ori vine in tara trece pe langa ea fara sa o bage in seama. Vi se pare corect??? Toate astea le am depus ca probe in dosar...el ma tot ameninta ca are bani sa cumpere tot tribunalul..avocatii si judecatorii...ca nu o sa obtin niciodata custodia..si se pare ca a avut dreptate..in toate astea ceva nu mi miroase a bine.
Fetita plangand la rugat sa o lase sa vina cu mine.. dar el din razbunare...nu vrea.

Discuție Custodie comuna
Buna seara! În urma cu un an jumate am divorțat de comun acord la notar. Din acel moment...sotul nu ia dat nici un ban fetiței.. nu a mai primit o in casa(care este a iei...i am donat o impreuna noi rămânând cu uzufruct viager) nu o suna nu si respecta programul de vizita... nu nimic. Ba mai mult de atat ne a dat in judecata pentru a ne lua dreptul de la casa. Toate bune si frumoase... l am dat in judecata pentru custodie exclusiva... martorii lui au fost in favoarea mea... si nimic. Am pierdut. Eu de câteva luni mi am refăcut viața. Actualul partener locuiește un uk. As vrea sa iau si fetita aici. El nu mi va da semnătura niciodată. Ce pot sa fac.. Eu nu muncesc deoarece nu vorbesc fluent lb.engleza. cum pot sa mi aduc copilul langa mine. Momentan e la părinți mei. Si la 2 saptamani fac naveta in romania.