Temporar? A zis ca pana nu ma mut de aici nu mai pot face nimic fara acordul lui. Totusi nu am 15 ani :) Eu stiu mai bine ce am in familie, si nu exista niciun motiv pentru care ar face asta. Daca ar exista, nici nu as mai fi postat ceva aici.
Buna ziua! Am o mare problema! Am 21 de ani si locuiesc cu parintii mei care urmeaza sa divorteze, iar eu ulterior o sa ma mut cu mama altundeva. Dupa multe certuri, tatal meu nu ma mai lasa sa ies din casa decat cu acordul lui, A zis ca atat timp cat stau sub acoperisul lui si nu sunt pe cont propriu, trebuie sa fac cum zice el. Iar daca incerc sa ies si nu ma lasa, se duce la poarta si o incuie. E in stare si sa ma bata! Daca ma mut temporar undeva, ma gandesc sa nu se razbune pe mama, si trebuie sa ii fiu alaturi aici acasa, nu sa plec fara ea. Iar ea nu poate pleca pentru ca asta ar insemna ca a fugit de la domiciliul conjugal, dar poate putem anunta politia despre situatie. Ceea ce mi se intampla e legal? Nu este sechestrare si privare de libertate? Am 21, sunt majora de mult. Va rog, am nevoie de cat mai multe sfaturi, nu stiu ce sa fac, iar de discutat cu el e imposibil, o tine pe a lui. Sa ii zic ca ma duc la politie si il raportez pentru sechestrare?