Am avut o relatie de 2 ani jumate ,din care a rezultat un baietel are 5 luni ,eu am locuit pana la 34 de saptamani in casa la concubin ,iar dupa ne.am mutat la mama mea ca era sa pierd sarcina si aveam nevoie de repaus la pat ,cand am inascut am trecut copilul pe domiciliul mamei ,care este si domiciliul meu ne fiind casatoriti ,medicul de familie al copilului fiind medicul meu ,copilul poarta numele lui ,dar el nu ma ajutat cu absolut nimic de cand ne.am despartit ,eu paransindul din cauza comportamentului violent si jignirilor ,la botez la baiat nu a venit si nu a contribuit ,as vrea sa il dau in judecata pentru pensie alimentara ,si el de asemenea ma ameninta ca imi ia copilul desi nu prea vad sa poata ,pentru ca nu are conditi sa il creasca ,si el este plecat inafara ,iar de copil nu ar avea cine sa se ocupe ,consuma alcool si petrece timpul numai prin baruri si discoteci ,pe langa vocabularul avut ,iar eu as vrea ca copilul meu sa fie educat si o persoana respectuasa , eu am posibilitatea economica dar si resursele necesare pentru copil si nu vreau sa ii dau baiatul.. el tot sustine ca nu iam aratat baiatul ,dar mereu la vazut cand a vrut ,ba chiar m.am rugat de el sa il vada , el sustine ca as avea pe al cineva ,ceea ce iam explicat ca nu am pe nimeni ,prioritatea mea fiind copilul si din razbunare a zis ca vrea sa imi ia baiatul. eu am 19 ,el 23 ... am indemizatie de crestere copil tot pe numele meu pentru ca nu se incadra ,cat si alocatia ,as vrea sa stiu si parerea dumneavoastra .