avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate iosis38

Activitate iosis38

Răspuns la discuția Partaj
Credeți-mă că nu a avut posibilitatea, dintr-un salariu de 1600 lei să întrețină o casă și două fete la școală.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt o economie de câteva sute de euro a pierdut mult mai mult.Din pacate această situație e frecventa întâlnită la justitiabili români cate isi imaginează că fac un "gheseft"neangajand un avocat.

Răspuns la discuția Partaj
Da, nu a avut avocat și credea că după 5 ani oricum bunurile devin comune de aceea nu a specificat avansul în instanță. El este paratul și martori are pe sora lui cu soțul ei și mama lui, am înțeles că atunci au făcut și o hartie scrisă de mână.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Bănuiesc că prietenul dvs nu.a avut avocat pentru ca este greu de crezut că aavocatul angajat în.urma discuțiilor avute nu ar fi lămurit acest aspect.Singurul sfat este ca al dvs prieten da meargă urgent la un av .Depinde ce calitate a avut reclamant sau pârât,depinde ce probe a administrat ,depinde de cum ar putea sa faca dovada celor afirmate etc.

Discuție Partaj
Buna seara. Un prieten care a divorțat a ajuns după divorț la partaj în instanță fiind vorba de un apartament. Instanta a decis să împartă 50/50 cu fosta soție. După câteva luni de la decizia instanței într-o discutie mi-a spus că la achizitia apartamentului prin credit ipotecar el a contribuit cu un avans de 50% din valoarea locuintei, avans pe care la primit de la sora lui ca despagubire pt faptul că sora lui a rămas în apartamentul parintilor dar a omis să spună acest lucru în instanță . Se mai poate face ceva? Acum trebuie să vândă apartamentul și rămâne cu 2 fete în stradă.