avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Ana15ra

Activitate Ana15ra

Răspuns la discuția Acuzata de înșelăciune
Sunt o fire fricoasa si nu am intrat până acum într-o secție de poliție niciodată...am palipitatii numai cand aud sirena unei mașini....numai dorm noaptea de frica sa nu ma pomenesc cu mascați în casă
Nu stiu cum se procesează în cazuri de genul...au început să mă facă de râs peste tot...Sa listeze poze cu mine si cu părinții mei pe site -uri de socializare sa ne jigneasca....îmi e rușine să mai ies din casă....în afară de conversații cu aceea mătușa pe facebook unde spune că a primit banii si discutam perioada aceea povestea si tot ce se întâmpla cu cea mica...Nu am alte dovezi ...
Pt ca am auzit de la o cunoștiință a lor că a depus acea individa o sesizare. Si sunt puțin speriată...am văzut cel si fel de cazuri pe youtube si mie teama sa nu fiu arestată

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Dacă nu există o sesizare formulată împotriva Dvs, de ce, căutați răspuns la o problemă inexistentă ?

Buna ziua. Am si eu o mica problema si nu stiu unde sa apelez....la poliție încercând deja si spunandumi-se ca sa astept....
Acum ceva timp am avut un caz nefericit în familie unde au fost strânși niște bănuți pt operația unei nepotele in italia pe baza unor acte!
Sau facut diverse liderii caritabile si au fost bănuți strânși în contul meu fiind mătușa unde au depus câțiva prieteni o sumă aproximativ de 1500 lei si in contul maicii acestei copile
Acum dupa aproximativ jumate de an , am aflat că cea căreia îi dădusem eu bani strânși în contul meu adica o altă mătușa a copilei nu ia dat banii si sa folosit în alte scopuri de ei si acum numai recunoaște că i-am dat bănuți.
Aflând cineva lucrul asta care nu ma prea suporta si vrea sa imi faca rau acum insista la verisoara mea(mama fetitei bolnave) sa depună sau a depus deja plângere la poliție cum că eu aș fi înșelat si am folosit banii în scopuri personale...ce pot face? Care pot fi urmările în cazul în care nu pot dovedi că am dat banii personal? Va multumesc mult