avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate Pertres

Activitate Pertres

Multumesc!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Discutati cu un avocat englez.

Problema mea este ca sunt amenintata si hartuita telefonic de o persoana pe care nu o mai pot numi sora”,aceasta imi trimite mesaje de amenintare si ma jigneste pe mine si familia mea,inclusiv copilul meu de 7ani cu niste cuvinte greu de pronuntat.ma acuza de lucruri pe care ea le-a facut in trecut,acela fiind ca a umblat cu un barbat care nu i-a dat o importanta mai mare decat de a intretine cu e reltii intime,aceasta fiindca in trecut am fost prietena cu sotia acestuia si ca mereu am incercat sa o sfatuiesc ca nu este ok ce face acum ma acuza ca am avut si eu treaba cu acest om.acum tot incearca sa scoata tot felul de minciuni cum ca eu ma intalnesc cu barbatul respectiv.totul este o inventie de a ei pt a ma face sa ma despart de sotul meu.face numai lucruri din rautate deoarece hartuita nu sunt doar eu,este si mama si tatal nostru si toata familia.ne jigneste pe toti cu diferite motive si judeca de parca lumea este rea si proasta si doar ea e perfecta,la fel jigneste si sotia acestui barbat,si pe prietenii acestora,toti avem mesaje in care ea ne hartuieste!Eu am ajuns sa fac atacuri de panica,si in acelasi timp mi-e rusine cu gandul ca ea ne-a pus in aceasta situatie in orasul nostru.Ne-a facut de ras!Ea este casatorita iar barbatul ei o sustine in tot ceea ce face!chiar dc ea face scandal pe tema unui barbat din trecutul ei!lumea o considera nebuna dar nici un control nu stim cum am putea sa procedam sa i se poata face,mai ales ca lucuieste in alta tara,doar vine o data pe an in tara!nu la rudele noastre pr ca nimeni nu mai vorbeste cu ea