avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate BirsanCristinaAlexandra

Activitate BirsanCristinaAlexandra

Buna,am si eu o problema si chiar am nevoie de îndrumare ca n am nici o idee cum as putea rezolva! Am muncit in uk 3 ani,din decembrie anul trecut ne am intors in Romania,între timp am rămas însărcinată! In luna iunie mi am luat medical ca nu m am simtit bine,ieri m au sunat cei de la munca sa mi zica faptul că nu mi vor plăti medicalul ca nu am 6 luni intregi muncite in tara si ca sa le aduc din uk cum ca am plătit taxe....Ok,le am trimis o declarație de la fostul angajator si fluturasele pe noiembrie si decembrie.Aseara la 19.30 ma suna sa mi spuna ca nu sunt ok actele ca scrie ca am plătit taxe in uk Si ca sa mi plateasca statul uk concediul medical,Păi nu e putin logic?Daca muncesc intr o țară sa plătesc taxe statului respectiv?Trebuia sa plătesc preventiv si in ro?Am mers azi de dimineata la Casa de Sanatate si mi au zis sa aduc un formular din uk un E104 de la guvern completat de fostul angajator si sa vin iar la casa de sanatate sa mi puna ștampila si cu el sa merg la angajatorul din ro si cam aia ar fii.Am sunat in uk am vb cu cei de acolo si mi au spus că n au auzit de E104 asta si ca imi pot trimite doar o dovadă că am plătit taxele la ei Si cam atat....Stiti cumva unde mai exact as putea merge sau ce as putea face?Daca sunt in ro ce pasi sunt de urmat sau cum sa le dovedesc faptul că am muncit si am plătit taxe si tot ce era nevoie acolo dar sa fie plauzibil si ptr romania?Va multumesc si o zi frumoasa!