avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria28

Activitate anamaria28

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Lucrarile de la fiecare materie din cele 4 au fost impartite la sa zicem 5,6 avocati cate aproape 200 fiecare...fiecare are ritmul lui de corectare tinand cont ca nu-si iau concediu special pt asta, deci mai au si altele de facut.
Unii termina , mai repede altii mai putin repede...cum termina predau lucrarile...ceea ce inseamana ca acuma la barou...pot sa fie lucrarile mele corectate la civil si procedura penala, iar aletale la penal si proc civila, cum sa credem ca ne zice cineva ceva la telefon! Sa avem rabdare!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Nimeni dintre noi nu poate veni cu argumente...mi s-a parut ca se streseaza lumea prea mult in conditiile in care tot ce-a fost in mainile noastre s-a terminat iar stressul desi greu de stapanit nu ajuta la nimic...
Si postarea a venit pe ideea ca unui candidat care se lasa in voia stressului care oricum mai mult ii consuma energie, ii poate fi de folos o postare pozitiva chiar si nebazata pe argumente...pentru ca, repet, nici stressul nu e foarte rational...(te stresezi ca nu stii ce va fi..dar nu te ajuta cu nimic)..la probleme irationale..solutii irationale..:)))

Fac si eu haz de necaz...:)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
daca va ajuta cu ceva postarea mea...ideea este ca in general in provincie se promoveaza examenul in proportie destul de mica, tocmai pe motivul asta foarte multi candidati vin in bucuresti pentru ca promovabilitatea este mult mai mare...
anul trecut la bucuresti din un pic peste 900 de candidati au picat 200 care au facut apoi contestatie si au trecut foarte multi din cei 200...
si intr-adevar cum spunea cineva mai sus, a existat un singur an in bucuresti in care a fost macel si au promovat doar vreo 20

in concluzie, linistiti-va pe cat posibil, ce se intampla in provincie se intampla mai mereu, de aceea se vine in bucuresti !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Din cate stiu eu la scris intri si te asezi unde vrei, nu e in ordine alfabetica pe banci!

Sunt destul de noua pe forum, am si eu o rugaminte la oricare dintre voi! Am nevoie de sintezele actualizate va rog mult, ca eu le am pe cele vechi si evident sunt in criza de timp!
E-mail-ul meu este chocolatestarchip@yahoo.com

Va multumesc anticipat! Si Bafta la toata lumea, sa trecem cu bine de examen!
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2007
aveti idee cum se corecteaza lucrarile ? adica se puncteaza global, cat reusesti sa tratezi atat iei sau fiecare subiect din cele trei ale unei materii trebuie rezolvat de 6 sa zicem ? scrie pe undeva ceva in legatura cu asta sau stiti de la cei care au dat deja?