Va multumesc tare mult pentru raspuns! Achizitia se face conform legislatiei in vigoare pe SEAP, si chestia asta o fac, eu pun produsul pe SEAP si beneficiarul oferteaza! Si inca ceva, in declaratia de avere trebuie sa trec toate contractele cu valori pe care le inchei cu diversi beneficiari? sau trebuie declarat doar profitul obtinut din activitati de inginerie si consultanta(proiectare si dirigentie de santier)??
Ma intorc la intrebarea pusa anterior. Conform art. 96. - (1) din Legea nr.161/2003 ,,funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literar-artistice. Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special....avand in vedere textele de lege prezentate cred ca nu as fi in conflict de interese sau incompatibilitate cu functia publica. Nu stiu la ce se refera legea cand spune ''sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar publc''. VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS
Buna ziua,
De ceva timp sunt functionar public la Consiliul judetean si lucrez la Serviciul Achizitii publice.
Sunt inginer constructor. Si desfasor si alte activitati de inginerie si consultanta in domeniul constructiilor (mai exact proiectare si dirigentie de santier cu diverse primarii). Pot fi asociat unic si administrator de firma?