Am imprumutat o doamna avocat ( fiind prieteni ) cu 1000 de euro pana in data de 01.07.2018, aceasta mi-a dat ca si garantie un ceas si 2 bratari care la amanet au fost evaluata la 300 de euro , a insistat sa-mi dea 50 de euro dobanda insa eu am refuzat-o zicand ca nu e nevoie ( fiind prieteni ). Am primit si o hartie alba pe care a scris ca pana in data 01.07.2018 se obliga sa-mi dea 1000 de euro . Cu o zi inainte de data stabilita ne-am intalnit sa-mi zica ca nu poate sa-mi inapoieze banii insa eu am insistat ca ii doresc pe data de 01.07.2018 iar ea a acceptat sa ii inapoieze ( maine ) insa pana atunci sa iau 50 de euro , eu accepandu-i si zicand ca mai doresc doar 950 euro. Nu am mai reusit sa iau legatura decat azi, 05.07.2018 , am primit mail de la ea in care ma ameninta ca daca o tot sun voi face puscarie pentru ca i-am cerut camata si am luat camata. Am mesaje si inregistrare audio in care mentionez ca nu vreau nici o domabnda si ca mai doresc de la ea doar 950 de euro dupa primirea celor 50 de euro . Ea a mai avut dosar penal, am aflat de pe internet . Ce pot face acum ? Ce riscuri am ? multumesc