avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate Alex21222

Activitate Alex21222

Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze.
Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost prins de seful meu ca am furat din bani din casa eu fiind vanzator la un abc non stop , am rescunoscut , m-a obligat sa imi scriu demisia si mi-a dat termen 3 zile asta fiind vineri 23.07.2018 am intrat la lucru pe duminica seara 25.07.2018 trebuia sa ii inapoiez o suma de 3 000 lei ca sa nu ma dea la politie am dat declaratie pe proprie raspundere .. zis si facut ... acum iar 7.08.2018 am auzit ca i-a spus la un prieten ca m-a dat la politie si ca am facut pagube in valoare de 15. 000 lei .. ce e de facut ? sunt foarte bulversat ..
am uitat sa mentionez ca m-a dat la politie si a spus ca este prejudiciu in valoarea de 15.000 lei
Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze.
Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost prins de seful meu ca am furat din bani din casa eu fiind vanzator la un abc non stop , am rescunoscut , m-a obligat sa imi scriu demisia si mi-a dat termen 3 zile asta fiind vineri 23.07.2018 am intrat la lucru pe duminica seara 25.07.2018 trebuia sa ii inapoiez o suma de 3 000 lei ca sa nu ma dea la politie am dat declaratie pe proprie raspundere .. zis si facut ... acum iar 7.08.2018 am auzit ca ia spus la un prieten ca m-a dat la politie .. ce e de facut ? sunt foarte bulversat ..