Buna ziua, in urma cu 6 ani am jefuit o banca si am primit o pedeapsa de 3.6 luni executare. In 2015 am fost eliberat iar acum, dupa 3 ani am comis doua furturi din magazin, furturi simple fara genti cu folii de aluminiu telecomenzi etc. Prejudiciul a fost recuperat iar acum incerc sa ma impac cu partea vatamata. Prejudiciul ambelor furturi este in jur de 1300 lei. Exista vreo sansa de a primii suspendare sau ma rog, sa scap cumva fara inchisoare?
Salut, am primit o amenda de 800 euro dupa ce am fost retinut preventiv o luna pt furt in urma cu aproximativ un an. Mai aveam doua amenzi de tren care stiu ca sunt penale si in caz de neplata poti face inchisoare. Avocatul mi a spus ca va face demersurile necesare pt efectuarea platii in rate si ca voi primii pe adreesa din Romania o scrisoare cu un cont bancar unde sa depun banii. Stiu de la proces ca mi a fost gresit numele, adica in loc de nume a fost pus prenumele si invers iar acasa nu am primit absolut nimic in afara de amenzile de tren care de la 60 euro ajunsesera la 300. Au venit cate o scrisoare pe luna timp de trei luni si apoi nimic. Exista posibilitatea sa se emita un mandat de arestare pt acest lucru? Aud tot felul de povesti si nu stiu ce sa cred. Stiam ca doar daca intru pe teritoriul lor pot fi arestat dar despre un mandat de aducere pt o suma modica, adica 1100, 1200 euro cred ca este mai putin decat costul unui mandat european sau ceva de genul. Ma puteti lamuri va rog? Multumesc.