avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate Gemal

Activitate Gemal

Buna Cristian,

Am vorbit astazi cu cineva care a spus ca a fost intrebat daca doreste sa-i fie schimbate ferestrele si balconul la reabilitare si domnul a spus nu, pt. ca erau bune si nu aveau de ca sa fie schimbate. Cei de la reabilitare au respectat dorinta domnului si au izolat fara sa schimbe nimic. Nici o autorizatie!!!!!!!! Dar vorbim de sectorul 1.
Ar trebui sa te duci cu documentele pe care le ai in audienta la Primarul sectorului 4 si sa-ti sustii punctul de vedere. Toti oamenii care si-au inchis balcoanele nu au autorizatii!!! De ce sa nu-ti acorde o sansa si sa nu incerce sa te ajute. Si pe urma sint banii tai. Sa ti-i deconteze!
Cauta cele 2 HCL despre care ti-am scris si citeste cu atentie- sint un mare "+" la sustinere pt. ca ai sa vezi de unde vin banii pt. reabilitare.

Succes!
Buna dimineata Cristian,

Pt. balcon am inteles ca tb. sa ai autorizatie. Le poti salva pe celelalte si daca-ti lipseste ceva roaga-i pe cei de la Far Est si-ti vor trimite documentele de care mai ai nevoie.
Cauta HCL 175/17.07.17 si 138/31.05.17-modificata in 30.05.18 , sint pe site-ul Primeriei S4 ,si ai sa intelegi mai multe.
Zilele trecute m-am gindit pt. prima oara ca ar fi bine sa-mi caut o locuinta in alta parte dar nu stiu daca rezolv mare lucru cu asta.
Este f. dureros ce se itimpla.
Sanatate
Buna Cristian, daca ai 25 de ani garantie poate fi timplarie Trocal cu feronerie Siegenia. Ai cumparat de la Far -Est? Daca nu sint ei si-ti amintesti numele firmei suna-i si-ti pot da documentele pe care nu le mai ai. Am aceiasi problema ca si tine. Primaria mi-a confirmat ca nu sintem obligati sa schimbam daca putem sa dovedim calitatea lor.