Dragomiricatudor
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Demos sunteti in eroare. Masinile care se sunt date spre distrugere in UK, raman fara carte si numere. Cartea si numerele se distrug prima data urmand ca masina sa ajunga la scrap. In germania se pune stampila pe brief si se taie un colt al actului. Cel putin astea sunt informatiile gasite prin legile englezesti si germane
Later edit; La masinile din germania date spre distrugere, daca incerci sa le faci carte rar in romania NU MERGE. Rarul iti refuza eliberarea cartii.
Nu am nicio dovada ca am dat banii vanzatorului aici in romania. Am scris mai sus ca am intocmit contract englezesc intre mine si englezul care apare pe carte
Am lamurit problema. Principala si singura vina o poarta cei din Anglia care in loc sa distruga masina, au vandut-o. O masina data spre distrugere automat ramane fara numere si fara carte. Masina mea in schimb a avut si carte si numere. Nu avea nimeni cum sa isi dea seama de problema. La masinile din germania se pune o stampila pe brief si se taie un colt din el. La cele de Anglia se distrug actele. În cazul meu firma care trebuia sa o distruga, a vandut-o.
Eu vroiam sa stiu ce variante am in situatia actuala. Daca stie cineva legea sau articolul prin care ei nu inmatriculeaza o masina data spre distrugere. Eu ca si cumparator nu am nicio vina. Singura vina o poarta cel care a vandut masina in anglia, parcul respectiv de dezmembrari sau cine a vandut-o acolo. Pentru ca masina trebuia distrusa nu vanduta.
Pai problema este ca eu am cumparat masina de la cineva de aici din Romania care a luat masina din UK si contract mi-au facut fetele de la acte auto direct intre mine si englez. Habar nu am cine este proprietarul englez. Nu am mai dat detalii sa nu complic discutia. Din ce am citit pe net, masinile date spre distrugere trebuiau sa nu aiba carte deloc.
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Am o masina cumparata din Marea Britanie. Am pregatit dosarul de inmatriculare, am trecut RAR-ul fara probleme si am mers la ghiseu pentru numere definitive. Aici mi s-a spus ca nu imi gaseste masina in sistemul EUCARIS si ca o sa intre la verificari. Azi m-au anuntat ca nu imi inmatriculeaza masina pentru ca figureaza ca vehicul pentru distrugere in Marea Britanie. Precizez ca masina e in stare perfecta si am trecut rar-ul fara probleme. Ce pot face? Multumesc