Pe data de 9 iulie 2018 am fost contactata telefonic de catre un agent al Politiei Romane, care mi-a spus ca am depozitat cutia de carton de la aerul conditionat in alte spatii decat cele indicate. Intrucat AWB-ul de la firma de livrari era pe cutie, numele , adresa si numarul de telefon erau pe cutie, iar eu nu am negat ca am lasat cutia acolo. Tin sa mentionez faptul ca acolo este locul indicat de administrator si de femeia de serviciu pentru depozitarea deseurilor voluminoase, daca le lasam langa ghena cei de la Urban (locuiesc in sectorul 6) nu le colecteaza. Ele sunt in schimb colectate din locul unde am lasat cutia [dovada ca au luat pana seara cutia mea]. Am explicat agentilor care au venit sa incheie procesul verbal ca inainte existau bornele colorate de colectare diferentiata a deseurilor, unde duceam tot gunoiul din casa dupa diferentiere [plastic, carton si hartie, sticla, si gunoiul menajer la ghena, insa acum au ramas doar doua astfel de centre de colectare in sectorul 6, si cum nu dispun de masina, imi este dificil sa pun gunoiul in autobuz si sa strabat cu ratb-ul sectorul.
Contraventia primita a fost de 2000 de lei, ceea me mi se pare nejustificat in conditiile in care am depozitat gunoiul in baza a ce mi s-a indicat si dat fiind ca este vorba de o cutie de carton cu polistiren in ea, si a lipsei de locuri unde sa se poata recicla deseurile voluminoase.
Date fiind datele de mai sus, credeti ca daca voi contesta amenda am sanse sa primesc una mai mica? Am recunoscut ca eu am dus cutia acolo.