avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate elenaprofir

Activitate elenaprofir

Răspuns la discuția ROG RASPUNS URGENT
va multumesc mult pentru sfaturi
Răspuns la discuția ROG RASPUNS URGENT
e corect ce spuneti dvs dar daca ma intorc la serviciu in februarie de exemplu - si chiar ma intorc atunci-ar trebui sa-mi dea prima retroactiv nu? lucru care nu se va intampla pt ca am intrebat.
Răspuns la discuția ROG RASPUNS URGENT
multumesc mult pentru raspuns.
m-am lovit de o noua problema cand am mers la angajator sa-mi cer dreptul invocand acea hot de guvern. mi-au aratat o nota venita de la ministerul sanatatii semnata de nu stiu ce director,nu de ministru prin care se mentioneaza clar ca acea prima se acorda doar personalului aflat la data acordarii primei -25 nov- in relatii de munca cu spitalul si ca angajatele care la data acordarii se afla in concediu de cresterea copilului nu au dreptul la prima.
intrebarea este ce valoare are acea nota interna - pe care nu au vrut sa mi-o dea- in conditiile existentei hotararii de guvern si mai ales cum ii pot trage la raspundere in conditiile in care nu mi-am dat demisia sau mi s-a desfacut contractul de munca ci sunt doar in concediu pentru cresterea copilului deci nu am parasit sistemul?
daca nu pot obtine nimic de la ei cu vorba buna ii pot actiona in instanta pe motiv de discriminare?
va multumesc
buna ziua,
sunt medic rezident anul 1 angajata din data de 1.01.2007 la SUJ Vaslui - anterior am lucrat in perioada 01.06.2006-31.12.2006 la o firma privata cu carte de munca. din data de 16.07.2007 am intrat o luna in concediu prenatal apoi am nascut in data de 16.08.2007 si ulterior am ramas in concediu de lauzie pana inn data de 17.11.2007 iar incepand cu 18.11.2007 am cerut sa intru in concediu pentru cresterea copilului. intrebarea este am dreptul la prima de stabilitate acordata cadrelor medicale, prima stabilita prin hotarare de guvern? daca da, cum imi pot cere dreptul de la spitalul platitor in conditiile in care aceasta prima a fost acordata personalului angajat acolo iar eu nu am primit-o?
va multumesc