avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana0123

Activitate Roxana0123

Buna!Am o problema foarte grava și as avea nevoie de câteva răspunsuri.Locuiesc in Germania impreuna cu soțul și fetita noastră.Eu si soțul meu nu ne mai intelegem deloc bine de aproape 1 an de zile, ba mai mult cred ca are probleme psihice sau de comportament(nu pot exact sa îmi dau seama).De fiecare data cand ii spun ca nu mai vreau sa fim impreuna dearece nu mai merge si nu este un mediu potrivit pentru creșterea fetiței ma amenință ca se omoară ba mai mult a și încercat.Au fost multe dați când i-am luat cuțitul din mâna, prelungitoare, catere, sau cioburi.Ma sperie foarte tare deoarece in primele dați credeam ca sunt lucruri făcute doar pentru”manipulare”, dar se pare ca acestea au devenit cât se poate de serioase.Nu doar o joaca(stiu ca nu o pot numi așa).Trecand peste fazele cu”ma omor” a trecut la lucruri mult mai urate, ma amenință cu fetita!Ca o sa plece cu ea, o sa se arunce in ceva și fel și fel de lucruri urate:).Eu vreau sa divorțăm, dar el nu vrea sa audă nici in ruptul capului.Nu inteleg ce mai vrea omul acesta de la mine.Este violent cu mine fizic cât și verbal, ma minte, ma amenință și multe alte lucruri urate:).Nici ca tata nu îl pot numi ca fiind un exemplu.Eu lucrez pana seara, vin acasa, îl gasesc pe drum, mort de beat și fetita in casa singura in casa, dormea!Ce pot face in situație de fata?Cum sa procedez?Eu sunt intr-o tara straina, nu cunosc legile de aici!Va rog dacă ma puteți ajuta cu un răspuns as fi foarte recunoascatoare