avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Ana stan

Activitate Ana stan

Care a fost alcolemiia?Si in cat timp sa soluționat cazul,pt ca eu aștept de 2 ani si 8 luni un răspuns de la anchetor si nu am primit nimic inca
Mulțumesc mult pentru timpul acordat si indrumari.Chiar îmi sunt utile sfaturile pe care mi-le dați sper sa reușesc sa ii fac sa plătească pt ca nu este corect sa stea cu banii in buzunare in timp ce eu am lucrat din greu si meritam sa fie corecți fata de mine.
Menționez ca suntem trei colegi in situația de mai sus
Am lucrat 10 luni ca bucătar si acum am descoperit ca desi îmi erau opriți banii lunar pt dările la stat acestea nu îmi erau plătite.Este vorba despre suma de 640 lei lunar.Îmi este refuzata si plata zilelor de concediu de odihna neefectuate la data încetări contractului de munca.Am făcut plângere la itm si aștept răspuns.Pot da in judecata patronul pentru recuperarea banilor?
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Cum procedez in situația data si de ce instituții tine problema mea??
Buna ziua,am lucrat timp de 10 luni ca si bucătar dintr-un restaurant.Am cerut concediu de odihna iar cererea a fost respinsa verbal,pe motiv ca nu este destul personal.De 4 zile am plecat de la ei insa refuza ori ce conversație cu mine despre o cere in care sa cer contravaloarea acestor zile in bani.Precizez ca nu sunt sigura daca patronul mia plătit toate dările către stat,eu având salariul de 2400 lei dar practic la mine ajungeau doar 1800 lei bani in mana,iar când am cerut o adeverință medicala am primit ca răspuns ca nu se poate.