avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate roxanagealapu

Activitate roxanagealapu

Am încercat, dar când vine poliția, evident se liniștesc. Apoi încep iar, imediat ce a plecat poliția.
cyan a scris:

In cazul nerespectarii normelor de convietuire in comun se apeleaza la politie, indiferent de tara.
Sesizati politia din localitatea respectiva ori ca ultima varianta incercati sa gasiti o alta locatie in care sa va mutati.

Buna seara tuturor, va scriu din cauza disperarii cu care trăiesc de luni de zile.
Mentionez că trăiesc în Germania și apelez la Dvs. pentru ca nu ma înțeleg cu oamenii de aici și as vrea un sfat de la voi.
CUM POT SCAPA DE VECINII MEI GĂLĂGIOȘI?
În Septembrie anul trecul am avut parte de bucuria vietii: s-au mutat lângă mine niste rromi cum nu am mai văzut "de când mama m-a facut" (si eu sunt rromă dar asa ceva nu am mai vazut). Cândva blocul în care locuiesc era curat, liniștit si ma simțeam acasă dar de când au venit acești oameni, simt că ma sting din viață de nervi! Nu dramatizez deloc, chiar am ajuns la limită răbdării! Chiar față în fața cu mine sta o familie cu doi copii, iar mai sus, rudele lor cu încă doi copii plus socrii.
Eu si soțul meu muncim noaptea ca soferi în ture diferite (eu de la 21:00 - 04:00 iar el sta cu copilul nostru acasă, apoi vin eu si pleacă el de la 4:30 - 10:00). Eu reușesc să ma odihnesc câteva ore, cam 2/3 până se trezesc acei copii sălbatici, dar soțul meu, săracul de el chiar deloc.
Toți copiii se strâng pe scara în fața ușii mele și urlă, rad, plâng, se bat, mai suna din când in când la ușă, părinții lor vorbesc între ei de la un etaj la altul , circ cu nebuni! La mine în casă se aude exact ca si cum nici nu as fi în casă. Suntem șoferi și nu avem parte de odihnă, de multe ori ma rog la Dumnezeu să nu adormim la volan.
Numai pot! Nu pot sa-mi dau demisia de la munca pentru dementii ăștia care habar nu au ce e aia munca si ia bani de la Social. Normal ca sunt odihniti!
Am vorbit cu ei dar nu înțeleg, se pare ca ciudatii am fi noi după parerea lor pentru ca suntem rromi dar vorbim romaneste iar eu PORT PANTALONI (ce femeie fără simț sunt -.-). Pentru ei suntem ABOMINEVOLI, JEGOSI, SPURCATI :D.
E cineva aici care mi-ar putea explica daca există vreo lege prin care să scap de ei cu ajutorul filmărilor si ale înregistrarilor pe care le avem?
Va mulțumim din suflet, si va cer iertare pentru discursul prea lung, dar am încercat PE SCURT sa va explic cum trăim.