avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Stafff

Activitate Stafff

Nu ma intereseaza decat binele copilului care sta singur in casa. Are mama de ce oare nu o aduce sa aiba grija de copil ca are 8 ani

proastasatului a scris:

Daca nu mergea la munca sau castiga putin ne-ati fi scris ca traieste din banii de pensie alimentara. Am citit multe postari pe aici au unor tati maxim de preocupati de varianta ca din pensia platita de ei, de 300-400 de lei, mama traieste din spa in coafor si croitoreasa.
Dar ca sa raspundem intrebarilor dvs de parinte "preocupat", mama cea cu 3 slujbe s-ar putea sa cada lata. In privinta dvs, ceea ce ati putea face ar fi sa mergeti la munca si sa contribuiti la viata copilului macar cu o suma egala cu mama si sa fiti mai putin preocupat de cum ati putea-o pedepsi pe mama pentru ca se speteste, crescand copilul care e si al dvs!
ps: daca sotia are 3 slujbe si doar de la una castiga 3600 de lei, inseamna ca e capabila si doreste sa achizitioneze, prin munca,poate o casa. Sigur nu are 3 slujbe ca sa-si cumpere posete sau sa distreze, caci nu reiese ca ar mai putea avea timp si pentru asta.

Pensia alimentara pe care o platesc este de 1200 ron din punctul meu de vedere cred ca este de ajuns pentru un copil de 8 ani iar 1 unul din salariu
Sotiei este de 3600 ron in mana

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Sotia sa se epuizeze iar dumneavoastra sa participati cu mai multi bani la intretinerea copilului.
Credeti ca degeaba munceste de cade pe jos?

De cand ne-am despărțit soția si. a mai luat 3 locuri de munca iar copilul sta mai mult singur sau cu cine poate. Copilul are 8 ani. Ce poate pati sotia in astfel de caz sau ce sa fac eu
Discuție Confuz
Lucrez la spital si la analizele medicale anuale mi sa gasit stafilococul auriu iar una din colege mia transmis ca sar putea sa ma concedieze. Ce este de facut?