avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate biodumitru

Activitate biodumitru

Răspuns la discuția diferente
multumesc pt raspuns.In acte si dupa cum mi sa prezentat era o suprafata in care erau doua case si gradina intr-un singur trup care aveau o suprafata ce parea mai mica decat cea trecuta in extrase, motivatia a fost ca sant diferente date de granite nerespectate de vecini. Cand am cautat schitele care sami spuna precis dimensiunile pt stabilirea granitelor am constatat ca de fapt din cele 6 nr topo ce alcatuiesc imobilul cumparat 2 au alta locatie si care se pare au fost vandute altcuiva. Eu am act de vanzare notarial pe toate cele 6 nr topo ce alcatuiesc imobilul cumparat si extrase cf pe numele meu.As fide acord si cu cele 2 parcele din alta locatie numai sa nu continuie neplacerile sau sa pierd un drept pentru care am platit suma convenita.
multumesc!
Discuție diferente
:-/ buna ziua,
daca pot fi lamurit va rog a-mi spune daca se poate face lumina, in cazul in care exista temei legal, fara toate inconvenientele unui proces in urmatorul ,,caz,,:
- am cumparat cu credit imobiliar un imobil situat in satul x care avea doua extrase cf in fiecare dintre acestea 3 nr, respectiv 3 pozitii, suprafetele si casele in cauza nu au fost folosite de vanzator fiind provenite din mostenire
-suma tututror suprafetelor inscrise in CF si act de vanzare notarial cu toate anexele legale cerute parea mai mare decat realitatea
-pana la primirea extraselor in numele meu, intarziate de alegeri etc nu am intreprins nimic crezand ca este vorba de niste depasiri ale granitelor ,, normale,,
-apeland la un ing cadastru am constatat ca 2 pozitii,parcele,nr topo aveau alta locatie, respectiv nu in continuarea gradinii ci undeva in camp
-am zis ok fie si un lup mancat de............dar vanzatorul zice ca nu stie sii greseala de masurat si cu indolenta spune ca nui treaba lui si de unde era numai lapte si miere acum este......altfel
:-/CE SA FAC?
din pacate nu este o gluma, am facut totul pentru copii mei,am dedicat intreaga viata pentru ca ei sa aiba totul si am facut fara sa vreau ca ei sa nu lucreze si sa fie dependenti,am devenit o "sursa de venit". La sfatul tuturor mi-am luat lumea in cap si m-am hotarat sa traesc si pentru mine. Din pacate alaturi de mine dupa principiul din "bivolul si cotofana" vin personaje cu dorintele lor si care nu "ma vad" decat prin oferta ce o pun pe masa. Atunci cand gasesc pe cineva care nu are astfel de interese apar sfatuitorii persoanei in cauza care din dragoste pentru binele ei spun ca trebuie sa ma ocoleasca pentru ca vor veni copii mei care......Eu nu mi-am parasit copii si nu mi-am neglijat datoriile, eu am ramas sarac ei au ce multi copii de milionari nau si eu trebuie sa muncesc iar ei la peste 27 de ani nu au nici carte de munca dar au casa si masina de la tata. As vrea sa pot dovedi ca umbra trecutului nu i-mi afecteaza dreptul de a trai si a face ceva pentru cineva care vrea sa inparta batranetea cu mine. Deci pot spune ca pot intemeea o familie care sa nu fie afectata decat in masura in care vrem de trecut?
Va intreaba un om disperat care vrea sa creada ca are dreptul sa traiasca pentru el.
multumesc mult
ce trebuie sa fac pentru ca tot ce fac cu noua mea familie sa fie in folosul acestei familii si dupa moartea mea?