avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate romancristinel

Activitate romancristinel

Este vorba despre dezvaluiti publice in mediul online - facebook.

Primarul aparent nu e interesat sa raspunda, dar eu ca simplu cetatean, sunt foarte curios ce e ingropat in pivnita primariei sa spun asa.

Eu, un simplu cititor al acestor acuze care suna foarte dubios, nu pot sa sesizez pe absolut nimeni sa faca investigatii mai departe? Chiar poate zice oricine ca primaru omoara oameni si daca nu se sesizeaza politia si/sau depune primarul plangere, moare tot acolo si traim mai departe ca si cum.nimic nu s-a intamplat?
In ce masura se pot sesiza organele abilitate (si care ar fi acestea), in momentul in care in spatiul public apar acuze voalate din partera unor cetateni - sub forms de zvonuri, la adresa institutiilor statului sa a unor functionari publici.

Ma intereseaza sa stiu daca este vreo modalitate prin care un organ de cercetare se poate sesiza in a face lumina atunci cand in spatiul public apar mesaje de genul :

"Oare e cazul sa incepem sa investigam si celelalte zvonuri legate de aceasta firma, de exemplu cele legate de ce se afla in subsolul primariei? Fiindca prietenii stiu de ce"

"O să revin cu mai multe amănunte după ce primesc acordul să public cele întâmplate de la persoana în cauză. Până atunci sper să nu moare nimeni din cauza primarului!"