avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate Clauditza2018

Activitate Clauditza2018

Am o problema si eu...acasa la noi stau de un an jumate o verișoara de a soțului de 37 ani care e bolnava mintal și bunica soțului de 95 ani nevazatoare....verișoara consuma frecvent alcool când a venit la noi și fiind și bolnava trebuia sa fiu mereu în alerta maxima deoarece ea trebuia sa aibe grija de batrana nevazătoare....Eu având și 3 copiii minori....Am avut încredere într o matusa de a soțului cu care m am inteles foarte bine și purtam.conversații în privat cu dansa în care îi povesteam ce se intampla in casa și tot ce făcea aceasta verișoara și cât mă supăra ......Acum aceasta matusa vrea sa ne dea în judecata pe motiv ca mă port urat cu ele....Nu le dau sa manance....ca au slăbit foarte mult de când sunt aici....Și ca îmi bat joc de ele....Ceea ce nu e adevărat...Ea vrea sa le ia de la noi iar femeile nu vor sa plece...Eu am și martori vecinii ca nu m am purtat urat cu ele....ideea este ca eu nu mai am contul acela de facebook și oricum.eu am șters toate mesajele private cu dansa...Se poate folosi ca proba în instanță acele mesaje .....Eu oricum bănuiesc ca a fost premeditat treaba ăsta doar ca eu am fost naiva....Am avut încredere oarba în ea....acele mesajele matusa le a trimis și altor persoane care nu au nici o legătură cu aceste femei....surorii mele și mamei care locuiesc în tm...