Cu alte cuvinte, s-ar putea sa cheltui banii degeaba, ca nu o sa recuperez nimic. O sa discut speta mea cu un avocat cand o sa am banii necesari sa-l dau in judecata, poate exista vreo sansa.
Proasta legislatie... si neloiala. Eu platesc Rca in caz de accident, pe el il doare undeva.
Va multumesc pentru raspuns. O zi frumoasa sa aveti.
Buna ziua. Am avut si eu o problema cu un carutas*. Mi-a lovit masina si nu am reusit sa ma inteleg cu el sa-mi dea banii pe reparatia masinii.
Am luat procesul verbal de la politie, dar acum nu am bani pentru al da in judecata. Am 2 intrebari la care as dori sa imi raspundeti, va rog:
1. Care este termenul in care il pot da in judecata?
2. Se poate sa cer in instanta ca executorul judecatoresc sa poata sa ii opreasca din alocatia copiilor sau din subventia de pe animale pe care o ia de la stat?
El munceste la negru si nu cred ca sunt urmaribile veniturile alea.... Stiu, legislatia spune ca nu se poate propri alocatia, pensia, subventie etc. De aceea intreb, exista exceptii in propiri pe alocatie, subventie?
carutas*= teroristul este sub carutas ca grad. Daca ai o caruta, poti sa te urci pe masina cui vrei, politia nu are ce sa iti faca (eventual, o amenda pe care nu o platesti), executorul nu are ce sa iti ia cand vine. Aaa, daca vrei sa conduci beat, la "volanul" carutei poti sa fii aproape de coma sau in coma, nu e nici o problema.