Buna ziua! Pentru un copil cu grad de handicap grav fara discernamant care va deveni adult anul viitor, cum se realizeaza tutela? Sau e necesar curatela?Ce acte sunt necesare? Va multumesc.
Din pacate, in urma investigatiilor facute am constat ca locurile pe care parcheaza toti locatarii din bloc care au cumparat de la dezvoltatorul imobilia,r nu au destinatie de parcari de resedinte . In cadastrul zonei ce inconjoara blocul, exista loturi numerotate, deci nu locuri de parcare. In actele de vanzare cumparare a acestor loturi nu scrie nicaieri ca sunt locuri de parcare, dar proprietarii din bloc le folosesc la locuri de parcare. Cred ca sunt vreo 35 de astfel de loturi ce unconjoara blocul, unele sunt perpendiculare pe bloc, altele paralele cu ferestrele din spatele blocului.
Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea (mentionez ca nu este hochparter). Unde pot face o sesizare? La parter nu exista balcoane fata de etaj, neavand deci o zona de tampon intre fereastra mea si masina parcata (locul de parcare este acum proprietatea unui vecin cu acte in regula). Mentionez ca la 5 m de peretele blocului exista un zid de beton ce delimiteaza curtile caselor dintr-un ansamblu. Am cumparat acest imobil in spatele blocului fiind mai liniste (speram eu, nestiind ca acele erau locuri de parcare, deoarece nu erau semnalizate in niciun fel si asa este si acum, nu sunt marcate) avand si un copil cu probleme locomotorii si neuropsihice. Va multumesc pentru raspuns, Carmen