avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Activitate Onushca

Activitate Onushca

Răspuns la discuția Deshumarea
M-ar interesa mai multe detalii cum se face asta. Care sunt actele necesare si care este procedura. Din pacate la noi in tara totul merge greu iar functionarii publici nu prea au chef de vorba pentru a ne indruma cum sa procedam.
Răspuns la discuția Deshumarea
Va multumesc pentru raspuns. Mama fetitei nu are deloc liniste de atunci. Vor sa stie cauza decesului pentru a sta linistiti probabil, nu stiu.
Discuție Deshumarea
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii. Am un vecin a carui fiica a decedat din motive necunoscute cand avea 15 ani, asta se intampla dupa revolutie. Fetita s-a simtit rau dintr-o data si in 2 saptamani a decedat. A fost cu ea la mai multe spitale si la mai multi medici, i-au facut atunci RNM, analize, punctie din coloana si nu s-a putut gasi niciun diagnostic. La deces i s-a scris insuficienta renala, insuficienta hepatica si alte diagnostice pe care nu le stiu acum.
Vecinul meu doreste sa o deshumeze si sa afle de ce a decedat copila doar ca nu stie ce pasi ar trebui sa urmeze si unde sa mearga. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Locuim in Bucuresti. Multumesc!