avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate Stefania Iulia

Activitate Stefania Iulia

Buna ziua,
Intentionez sa-mi ofer in chirie apartamentul ce-l detin. Cum se procedeaza cu actele/declaratiile respective pt taxe? Sunt la inceput de drum si habar n-am cum sa procedez si vreau sa ma pregatesc sa stiu ce ma asteapta, va multumesc anticipat!
Buna ziua. Am si eu o nelamurire va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns sau o indrumare. Din pricina faptului ca am fost pe fuga sa prind masina 139 sa ajung in timp la programarea la doctor si dat fiind faptul ca in statia in care locuiesc eu (Buzoieni), nu este nici o ghereta ratb ca sa-mi cumpar card de calatorii...am fost surprinsa calatorind fara bilet. Am fost legitimata cerandu-mi-se actele, m-au intrebat unde lucrez, unde ma duc, daca am bani sa achit o suprataxa de calatorie la dansa, am spus ca am doar card, nu cash. M-a intrebat ce am prin portofel sa ma uit poate am bani, i-am aratat dansei ca am doar cardul (de salariu), mi-a notat CNP-ul si cam atat, dansii au coborat si s-au suit in alta masina. Proces verbal nu mi-au dat/o chitanta, nimic. Ce vreau sa va intreb este daca pot sa merg acum si asa, fara acest acest proces verbal la ghereta ratb si sa le dau Cnp-ul si sa platesc aceasta amenda? Ori trebuie sa astept pana imi vine procesul verbal acasa? Repet, graba strica treaba in cazul meu, dar nu am avut rea vointa, ci nu este nici o ghereta ratb in zona care locuiesc (ori la prima statie se afla una ori inapoi cam la 2 statii) si fiind pe fuga m-am suit in masina direct fara calatorie.