avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate 19291023

Activitate 19291023

Mama mea,in functie de tutela binicii mele care a fost pusa sub interdictie fara drept de semnatura din motivul ca are boala Alzheimer ,vinde pamanturile,bunurile bunicii,fara nici un acord de la judecatorie,sau a celuilat mostenitor. Desi nu este necesar ,pentru ca bunica are pensie,are ajutor social de gradul doi,si are si nepoti care ar fi ajutato dar mama mea nu ne lasa in apropierea ei.
In 2018. 05. Tutela a dus-o pe bunica la un azil de batrani,unde nu exista serviciu medical,asistenta medicala,numai un portar si doua femei de servici. Dupa ce tutela plecase in strainatate. Am fost la ea in vizita mai multe zile ,desi tutela mi-a interzis.
Fapta asta,ca o dusese la azil,iar fara nici un acord. 2018.07.22 fiind in vizita la bunica ,am sesizat ca starea bunicii se agraveaza nu reactioneaza la nimic,femeile de servici spuneau ca de 24 de ore nu mai manca nu mai bea,.
Am rugat angajatii azilului sa cheme salvarea sa o ducem la un doctor sau spital,degeaba.Nu vor chema salvarea numai daca tutela este deacord. Am sunato pe tutela,dar nici ea nu a vrut sa cheme salvarea. Azi 2018.07.28 bunica a decedat.La batranete a avut doar doua dorinte;Sa nu o ducem la azil,si sa aiba o imormantare traditionala ca la noi in comuna. Afland de cateva minute,ca tutela a comandat incinerarea bunicii,va intreb cu respect ;Se poate face asa ceva??!