avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate Daniaddams21

Activitate Daniaddams21

Răspuns la discuția Ce pot păți cel mai grav?
estimativ, cu urmărire penală,cameră preliminară,cam cât durează în aceste cazuri până când acuzatul ajunge în fața instanței,plângerea a fost făcută pe 4 aprilie,iar poliția din zonă ,încă nu a înaintat dosarul la poliția economică

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu sunt nule, individualizarea se face in functie de circumstantele reale si personale, este bine sa beneficiati de aparare calificata.

dacă nu o să pot să îl achit,sau să fac un aranjament de plată cu ei,sansele pedepsei cu suspendare sunt nule,nu?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este bine in primul rand sa incercati sa achitati prejudiciul.

o să incerc să găsesc unul,am fost doar la secția de poliție din zonă,unde mi-am recunoscut fapta
CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA a scris:

Buna dimineata, era bine sa aveti un avocat de la bun inceput.

Bună ziua,am fost angajat la o casă de pariuri,m-am jucat fictiv de 25.000 de lei,bani pe care nu aveam cum să îi înapoiez,și sunt acuzat de delapidare,am fost chemat de poliție,mi-am recunoscut fapta,am incercat să fac credit bancar pentru a le înapoia o parte din bani,fiind chiar cu managerul firmei la bancă,sunt speriat,am 20 de ani,sunt practic copil și mă macină gândul că o să-mi distrug viața dacă o să fac pușcărie,urmează să plec în străinătate la muncă și să îmi las un avocat să se ocupe,mentionez că sunt la prima faptă penală,nu am alte antecedente...